Get Adobe Flash player

FOTOGRAFIA LUNII!

 
 

Ateliere de difuzare a valorilor umanitare

Formular pentru solicitarea atelierelor de difuzare a valorilor umanitare.

Cursuri de Prim Ajutor

 

PERSOANE FIZICE

 


Esti interesat sa faci un curs de prim ajutor?
Vino la noi!
Din 2 in 2 saptamani, pe baza inscrierilor, doritorii pot urma un curs de prim ajutor organizat de Filiala Timis a Crucii Rosii Romane !!!
Costul cursului este de 250 lei/participant.
Elevii, studentii si pensionarii 150lei/participant.
Certificatele de absolvire se elibereaza in max 5 zile de la absolvire.
Contact: 0734449945,
primajutorcrtimis@gmail.com

Unde ne găsiți?

 
 
Presedinte - Dr. GHEORGHE SEBOK
Vicepresedinte - Dr. ALEXANDRU SITARU 
Director - LUCIAN TRIF
Tel/fax +40 (256) 496-969, 
+40 (734) 449-945, +40 (721) 996-223

Str. Eneas, Nr. 14 A, Timişoara, 300479.

Găseşte-ne pe Facebook!

Filiale ale C R Romane

Alba

Arad

Arges

Bacau

Bihor

Bistrita

Botosani

Braila

Brasov

Bucuresti

Buzau

Calarasi

Caras-Severin

Cluj

Constanta

Covasna

Dambovita

Dolj

Galati

Giurgiu

Gorj

Harghita

Hunedoara

Ialomita

Iasi

Maramures

Mehedinti

Mures

Neamt

Olt

Prahova

Salaj

Satu Mare

Sibiu

Suceava

Teleorman

Tulcea

Valcea

Vaslui

Vrancea

 

versiune gata de tipărire
București, 16.12.2015: Organismele Mișcării Internaționale de Cruce Roșie și Semilună Roșie s-au reunit la Geneva, la lucrările celei de-a 32-a Conferințe Internaționale a Crucii Roșii și Semilunii Roșii.

Conferința Internațională, care reunește reprezentanți ai tuturor componentelor Mișcării (Federația Internațională a Societăților de Cruce Roșie și Semilună Roșie, Comitetul Internațional al Crucii Roșii și cele 190 de Societăți Naționale de Cruce Roșie și Semilună Roșie) și ai statelor semnatare ale Convențiilor de la Geneva, este singura reuniune de acest fel la nivel internațional, în care statele și Crucea Roșie sunt pe poziții de egalitate.

Desfășurată sub egida “Puterea Umanității”, conferință internațională a Crucii Roșii și Semilunii Roșii a reunit reprezentanți din 190 de state ale lumii, de luni, 7 decembrie, până joi, 10 decembrie 2015.

Alteța Sa Regală Principesa Moștenitoare Margareta a condus delegația Societății Naționale de Cruce Roșie a țării noastre. Din partea României au mai fost prezenți la conferință ES dl Andrei Vieriță, ambasadorul României pe lângă Oficiul Națiunilor Unite de la Geneva, și reprezentanți ai Ministerului român al Afacerilor Externe, dna Alina Oroșan, Directorul Direcţiei Drept Internaţional şi Tratate.

În zilele de 7 și 8 decembrie, Principesa Moștenitoare s-a întâlnit cu președinți și membri ai delegațiilor Olandei, Ungariei, Bulgariei, Suediei, Poloniei, Principatului Liechtenstein, Luxemburgului și Republicii Moldova. Alteța Sa Regală s-a întâlnit, de asemenea, cu conducerea internațională a organizației.

Legătura dintre Crucea Roșie și Familiile Regale este una istorică. Astfel, multe dintre țările lumii au în fruntea societății naționale de Cruce Roșie sau Semilună Roșie personalități regale. Principesa Moștenitoare s-a întâlnit, la conferința de la Geneva, cu ASR Marea Ducesă Maria Tereza, care reprezenta Luxemburgul, ASR Principesa Margareta a Olandei, care activează în Crucea Roșie a țării sale de cincizeci de ani, și ASR Principesa Moștenitoare Sophie, președinta Crucii Roșii din Liechtenstein.

Miercuri, 9 decembrie 2015, Principesa Moștenitoare Margareta a luat cuvântul în cadrul conferinței, iar seara a participat împreună cu Principele Radu la recepția oferită de autoritățile guvernamentale elvețiene, cu dl François Longchamp, președintele Consiliului de Stat al Republicii și Cantonului Geneva.

Tot miercuri, 9 decembrie, Alteța Sa Regală și delegația Crucii Roșii Române au luat parte la simpozionul de Drept Umanitar Internațional intitulat “Voluntary Reporting on national compliance with International Humanitarian Law”, organizat de Misiunea Permanentă a României, Misiunea Permanentă a Poloniei și de Comitetul Internațional al Crucii Roșii de la Geneva. Au condus lucrările ambasadorul României, ES dl Adrian Vieriță, și ambasadorul Poloniei, ES dl Piotr Stachanczyk.

În ultima zi a lucrărilor, joi, 10 decembrie, Principesa Moștenitoare a luat parte la sesiunea de alegeri a Comisiei Permanente Internaționale, la prezentarea raportului referitor la conferință și la adoptarea rezoluțiilor ei.

În finalul zilei, Alteța Sa Regală a avut întâlniri bilaterale cu delegațiile Societăților Naționale de Cruce Roșie din Germania, Italia și Danemarca.

Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm contactaţi:
Nadia Lazăr, Expert comunicare, tel: 0748 238 024

Doneaza online!

Sustine actvitatea umanitara a Crucii Rosii Timis!
 

Donează prin asigurare!

Cursuri de Prim Ajutor

 

PERSOANE JURIDICE

 
Ai o firma in jud Timis?
Nu au angajatii tai curs de Prim Ajutor?
Vino la noi sau venim noi la tine !!!
Costul cursului: 250 lei /participant.
Cursul e valabil 1 an de zile dupa care iti reevaluam personalul.
Contact: 0734449945, 
primajutorcrtimis@gmail.com
 

CRR Timis in Mass-Media

"Punct de Prim Jutor in zonele
izolate", localitatea Gad,
Judetul Timis
 
 

Puncte de canicula organizate
de CRR Filiala Timis
 

Click for Timişoara, România Forecast

Cautari persoane


Conflicte armate, tulburari interne, dezastre naturale, chimice, violente au loc, in lume, in fiecare clipa. In urma lor, multe vieti sunt frante si multe familii ajung sa fie separate de cei dragi.
CRUCEA ROSIE ajuta aceste familii sa restabileasca legatura cu rudele apropiate sau 
sa afle .......
 

Sanitarii priceputi

Apasa pentru a deschide manualul!
 
„Prezentul material are rol informativ, pentru a intra in posesia fizica a materialelor va rugam sa va deplasati la sediul Filialei Timis in intervalul orar 9.00-16.00, de luni pana vineri.”

Counter

 • Site Counter: 106,379
 • Unique Visitor: 1
 • Since: 2012-10-22 19:38:21
 • Visitors:
  • Today: 34
  • This week: 57
  • This month: 197
  • This year: 7406